EcoMoto 930×122

curse

O MAȘINĂ A LUAT FOC LA CURSELE AUTO DIN PITEȘTI

O mașină a luat foc la cursele auto din Pitești. Un autoturism BMW a luat foc în timpul concursului legal de “liniuțe” desfășurat ieri pe strada Nicolae Dobrin. Informația a fost furnizată în urmă cu câteva minute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit sursei citate, la ora 9:40 echipajul cu autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești prezent la fața locului (pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor) a intervenit imediat. Pagubele au fost minore. Au ars elemente din plastic de la motor și a fost afectată vopseaua de pe caroserie, anunță ISU, care nu precizează cauza.

Imagini de la competiția de automobilism viteză pentru amatori organizată ieri pe strada Nicolae Dobrin din Pitești puteți urmări AICI. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Imi pare rau da incidentul nu a avut loc la ora 9 40,ci la ora 11 /11:20

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90