930 x122 grota rece

asfalt

O MIZERIE DE STRADĂ! ÎN PITEȘTI, MAI RĂU CA LA ȚARĂ!

În Pitești nu doar parcul Ștrand ar fi trebuit să intre în lucrări de reabilitare și modernizare. „Costache Negri”, strada imediat următoare parcului înspre cartierul Popa Șapcă, arată mizerabil.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Fotografiile pe care ni le-a trimis un cititor, Alex Sybinschi, vorbesc de la sine. Strada pare ca după un război. La marginea dinspre parc asfaltul este distrus, iar lângă trotuar se cască falii adânci, pline de pietriș și nămol. Dincolo de aspectul rural, de uliță de țară, există și un risc potențial pentru conducătorii auto care circulă pe această stradă. În secolul XXI un oraș care se pretinde european are astfel de străzi, ca pe vremea lui Pazvante Chioru’.

Cerem administrației Pendiuc ca strada „Costache Negri” să fie prinsă în planul de reparații și asfaltări care ar trebui să fie materializat odată cu debutul sezonului cald.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bibi spune:

    Si strada Targu din vale cea care duce spre cartierul Tudor Vladimirescu de la autogara este la fel, au spart si au pus nisip care la prima ploaie s-a dus, si e asa de cateva saptamani…..chiar nu intereseaza pe nimeni??? eu zilele trecute am fost cu masina in service sa schimb 2 telescoape……mie reparatiile cine mi le plateste?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90