930X122 MAIA

arhivar

O NOUĂ SESIUNE! CURS ARHIVAR ÎN PITEȘTI CU AVIZUL ARHIVELOR NAȚIONALE

Ȋn această lună Profesional New Consult organizează o nouă sesiune a cursului de Arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar).

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Este un curs acreditat ANC, necesar și util tuturor instituțiilor publice și private creatoare de arhivă, care în acest fel pot evita aplicarea unor amenzi, asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie, legislație care impune ca aceste unităţi şi instituţii publice să angajeze personal specializat ȋn acest sens. Calificarea de arhivar (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar) este obligatorie pe piața muncii, conform articolului 31 din Legea Arhivelor Naționale, nr. 16 din 1996.

Cursul, recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, cu avizul favorabil nr.17/08.12.2014 al Ministerului de Interne-Arhivele Naţionale ale Românie, este susţinut de experţi ȋn domeniu, următoarea sesiune fiind organizată pe 11 martie.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Competențele dobândite în cadrul cursului sunt, printre altele, următoarele:

-Redactarea nomenclatorului arhivistic şi gestionarea fondului documentar

-Prelucrarea documentelor și conservarea arhivei în depozit

-Înregistrarea solicitărilor privind eliberarea de documente

-Depistarea de documente referitoare la informaţiile solicitate

-Întocmirea/eliberarea de acte specifice și modul de evidență a actelor solicitate/eliberate.

Profesional New Consult vă așteaptă să participaţi la cursul de Arhivar, curs oferit la prețul de doar 750 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar).

Informaţii suplimentare puteți obține la:

Telefon: 0784.045.025 sau 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

În perioada următoare Profesional New Consult va demara și alte cursuri:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate în Muncă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Specialist Management Deşeuri (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor)

Curs Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA