EcoMoto 930×122

incendiu

PANICĂ ÎN ARGEȘ

Panică în Argeș. Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit ieri după-amiază în comuna Sălătrucu, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Pompierii au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Pentru lichidarea incendiului au fost folosite mijloace de primă intervenție în cooperare cu SVSU Sălătrucu și un buldoexcavator, deoarece pe o distanță de aproximativ 5 km drumul era impracticabil pentru autospecialele pompierilor. La rândul său, echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală proprietarei, care a făcut atac de panică.

A ars acoperișul casei pe o suprafață de 30 de mp. Incendiul a pornit de la coșul de fum, neprotejat termic față de materialele combustibile. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3