930×122 CAPRA 5

ambulanțe

PANICĂ ÎN PITEŞTI! POMPIERI ŞI AMBULANŢE ÎN CENTRUL ORAŞULUI!

Câteva echipe de pompieri, mai multe ambulanţe şi un cort de prim-ajutor amplasat ad-hoc au dat astăzi trecătorilor din centrul Piteştiului senzaţia că asistă la o intervenţie de proporţii.
Unii chiar s-au panicat, dar degeaba: nu a fost decât o simulare de cutremur. Forţele de intervenţie au acţionat pe baza unui plan prestabilit.
„Execiţiul se încadrează în activităţile noastre curente. Este forma superioară de pregătire, am simulat o acţiune de deblocare, căutare şi salvare de persoane în urma producerii unui seism. Sunt în mai multe spaţii persoane care au fost evacuate…
Nu au fost probleme… este un punct de plecare în a aplica în practică tot ce am învăţat până acum.”, ne-a spus şeful Centrului Operaţional  de la Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă  Argeş, colonel Virgil Craiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3