930×122 CAPRA 5

gabriela pendiuc

PAPARAZZI! GABRIELA PENDIUC, ABĂTUTĂ PE TRIVALE (GALERIE FOTO)

Gabriela Pendiuc, nu mai e nevoie să o spunem, trece prin cea mai neagră perioadă a vieții sale.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Soțul, primarul suspendat al Piteștiului, Tudor Pendiuc, și fiica lor cea mare, Emanuela Elena, vor fi judecați pentru fapte de corupție în urma dosarului instrumentat de DNA.

Cu soțul aflat în arest preventiv și fiica sub control judiciar, Gabriela Pendiuc încearcă să mai uite din necazuri plimbându-se, singură, în aer liber.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Așa a făcut vineri seara, în jurul orei 19, pe aleea din vecinătatea schitului din pădurea Trivale. Soția primarului suspendat părea fără prea mult chef, îngândurată, abătută, lucru perfect explicabil având în vedere ce se întâmplă în familia sa. A ales să facă nu unul, ci câteva drumuri, dus-întors, pe aleea cu pricina, ținând un telefon mobil în mână.

Fruntea i se mai descrețea doar când unii dintre trecători, cunoștințe sau nu, se opreau să schimbe cu ea două-trei cuvinte.

După câteva ture Gabriela Pendiuc a urcat în autoturismul său, a dat drumul la radio și a plecat, probabil, către casă.

Amintim că soția lui Tudor Pendiuc este director al Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3