New Profesional Consult 930 x 122

gavana

PARCARE DE „BIZON” ÎN GĂVANA

Chiar nu e posibil ca la fiecare bordură să stea câte-un polițist! Mai ține și de ăi șapte ani de-acasă. Ani pe care nu puțini dintre șoferii din târgul Piteștilor îi vor fi făcut la fără frecvență. Sau deloc.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Despre maniera alandala în care autoturismele sunt parcate pe trotuare am scris și noi, au scris și alții de nenumărate ori. Parțial, și în prea mică măsură, problema a fost rezolvată de autoritățile piteștene fie prin montarea de stâlpișori, fie prin ridicarea bordurilor la un nivel care să nu le mai permită „bizonilor” să-și urce nesimțit caii putere pe trotuarele destinate pietonilor.

Pe Mircea Eliade, stradă din Găvana, vecină cu Kaufland Nord, cunoscută ca varianta AGIP, nu-s nici stâlpi, nici borduri ridicate. Prin urmare, rămâne la bunul simț al șoferului să nu-i încurce cu nerușinare pe bieții pietoni.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Șoferul autoturismului din fotografiile noastre a ales să calce în picioare bunul simț. Individul și-a „lăbărțat” mașina pe toată lățimea trotuarului, cu o nonșalanță strigătoare la cer. După cum bine puteți vedea, pietonii sunt nevoiți să meargă pe carosabil, expunându-se fără voia lor și pericolului de a fi loviți în plin de mașini.

Gândiți-vă în ce situație deranjantă și riscantă îi pune un astfel de conducător auto pe părintele cu bebelușul în cărucior sau pe bătrânul care cu greu își mișcă picioarele! Dumneavoastră, cititorii noștri, empatici cum vă știm, cu siguranță vă gândiți. Nu și individul ăsta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA