930 x122 grota rece

hotel

E „RĂZBOI”! PARCAREA DE LA HOTEL MUNTENIA, BLOCATĂ

După cum v-am informat, în urma scandalului de astăzi reprezentanții SC Muntenia SA au blocat accesul public în parcarea hotelului. Revenim acum cu fotografii de la fața locului, acolo unde se afla un echipaj al Biroului Rutier al Poliției Locale, care îi îndruma pe șoferi.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Contactat telefonic de ePitești, viceprimarul Laurenţiu Zidaru ne-a declarat că este posibil ca Primăria să acţioneze în instanța de judecată SC Muntenia SA pentru a permite folosirea parcării ca drum de servitute (în parcare se intră din bulevardul Republicii şi se iese tot în acelaşi bulevard). „Deocamdată respectăm dreptul la proprietate şi vom face un circuit pe lângă hotelul „Argeş”, cu întoarcere în bulevardul Republicii, fără a se mai intra în parcare.”, spune viceprimarul Zidaru.

Detalii despre scandalul zilei în Pitești, aici: http://epitesti.ro/stiri/accesul-prin-parcarea-muntenia-blocat/.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • zamfir spune:

    Am atras atentia de 2 ani primariei Pitesti pentru abuzurile create de aceatsa fantoma Muntenia SA mi s-a raspuns ca parcarea a fost facuta din banii societatii in cauza asta atunci cand detineau 25% din ea hai sa vedem acum din banii cui sa amenajat aceasta parcare?

  • Narcis spune:

    Poate aduce Primaria si niste stejari inalti, asa la vreo 10 m inaltime, sa mascheze si scheletul acela din fier din colt de la magazinul Vodafone din fata!!!
    Sa plateasca dl. Viceprimar Ionica ca doar este al firmei ginerelui lui… FARA LICITATIE SI FARA AUTORIZATIE!!! La fel ca si chiscurile cu pricina de la Muntenia!!!
    Ce haios era sa vina la fata locului Ionica si nu amaratul de Zidaru!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3