930×122 CAPRA 5

fetita

PĂRINȚI PANICAȚI ÎN PITEȘTI! POMPIERII ȘI SMURD-UL, ÎN ALERTĂ

În ultima vreme în Argeș s-au înmulțit cazurile de părinți panicați care sună la numărul unic de urgență 112 și apelează la ajutorul pompierilor. Sunt cazuri în care copii de vârstă mică fie rămân blocați într-o cameră a apartamentului, fie, lăsați singuri acasă și cu ușa locuinței încuiată pe dinăuntru, nu răspund la apelurile părinților din simplul motiv că au adormit.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Un caz similar s-a consumat aseară, aproape de miezul nopții, în Pitești. Răspunzând unei solicitări, un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit la un bloc, la o locuință de la etajul 5.

Speriați, părinții unei fetițe în vârstă de 8 ani au sesizat autoritățile că, în ciuda apelurilor lor repetate, fetița, aflată în dormitorul ei, nu răspunde. Ușa dormitorului era închisă pe dinăuntru. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au forțat și au deblocat ușa de la dormitor. Din fericire, fetița nu pățise nimic. Dormea și de aceea nu a auzit.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Despre cazuri similare puteți citi aici:

http://epitesti.ro/stiri/fetita-de-1-an-si-3-luni-blocata-in-bucatarie/

http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/fetita-de-7-ani-blocata-in-dormitor/

http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parinti-panicati-in-arges-pompierii-si-smurd-ul-in-alerta/. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3