New Profesional Consult 930 x 122

pasaj

LA PODUL VIILOR SE LUCREAZĂ LA PILONII DE SUSȚINERE (GALERIE FOTO)

Lucrările de construire a pasajului rutier aerian de la Podul Viilor, paralel cu vechiul pod de cale ferată, sunt în plină desfăşurare. După o serie de dificultăţi generate de mutarea reţelelor de utilităţi publice din sol, acum s-a trecut la ridicarea pilonilor de susţinere a viitorului pasaj. Din pământ au „răsărit” lângă podul de cale ferată structuri metalice impresionante ca dimensiuni, în jurul acestora urmând să fie ridicaţi pilonii din beton.

Citiți și: Pitești: “Aurolacii”, spectacol grotesc în fiecare zi în zona Pasajului Magnolia

Mai ales la orele de vârf circulaţia auto se desfăşoară cu dificultate la Podul Viilor, atât din cauza lucrărilor, cât și a configuraţiei zonei. Este punctul de întâlnire a traficului din mai multe direcţii (dinspre Mărăcineni şi Ştefăneşti, dinspre Piteşti, dar şi de pe centura ocolitoare a municipiului).

Viitorul pasaj are tocmai rolul de a descongestiona traficul. Pasajul va face legătura între strada Costache Negri (aproape de Bazinul Olimpic) şi strada Depozitelor, iar în capătul dinspre pod al Căii Bucureşti va fi amenajat un sens giratoriu. Bugetul pentru construirea pasajului rutier aerian este de aproape 6 milioane de lei (în special din fonduri europene).

Citiți și: Bani pentru Pasajul „Magnolia”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3