EcoMoto 930×122

perchezitii

mascati_descindere

PATRON DE VIDEOCHAT, REȚINUT PENTRU EVAZIUNE, SPĂLARE DE BANI ȘI ANGAJARE LA „NEGRU”

Serviciul de Investigare a Fraudelor al Poliției Argeș a făcut bilanțul perchezițiilor domiciliare de ieri dimineață de la saloanele de videochat, într-un dosar cu acuzații de evaziune fiscală, spălare de bani și angajare la „negru” a circa 100 de persoane între anii 2011 și 2014: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-arges-evaziune-spalare-de-bani-100-de-persoane-angajate-la-negru/.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

30 de persoane au fost duse la audieri la Poliția Argeș, iar împotriva unui patron de studio de videochat, un bucureștean de 47 de ani, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru arestarea lui preventivă. Acuzațiile: evaziune fiscală, spălare de bani și angajarea fără forme legale de muncă a mai mult de 5 persoane.

Pe de altă parte, polițiștii au ridicat 27.000 de lei, carduri bancare, unități de calcul, două dispozitive DVR, înscrisuri și documente de evidență contabilă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90