New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PATRONII DIN ARGEȘ, CONTROLAȚI DACĂ AU MĂRIT SALARIUL MINIM

Pe 1 iulie salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va crește de la 975 la 1.050 de lei pe lună pentru un program complet de lucru de 168, 667 de ore în medie lunar, reprezentând 6, 225 de lei pe oră.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș informează că majorarea salariului minim trebuie raportată obligatoriu în Revisal de către toţi angajatorii care au angajaţi plătiţi cu minimul pe economie. Potrivit Inspectoratului, acest serviciu poate fi realizat de un angajat al firmei sau externalizat către un prestator.

Nerespectarea acestei obligaţii poate fi sancţionată de inspectorii de muncă cu amenzi cuprinse între 5.000 şi 8.000 de lei, avertizează ITM.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

ITM atenționează că de la 1 iulie va face masiv controale la angajatorii din Argeş pentru a verifica respectarea majorării salariului de bază minim brut.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3