NOR CURIER 930X122

auto

PATRU BULGARI AU SPART DOUĂ AUTOTURISME ÎN PITEȘTI

Furturile din auto au devenit o „obișnuință” în Pitești. Neobișnuit în cazul următor este faptul că spărgătorii de autoturisme sunt cetățeni… bulgari.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Patru bulgari sunt suspectați de Poliție că în februarie și în această lună au furat din două autoturisme parcate pe bulevardul Republicii și, respectiv, pe strada Armand Călinescu din centrul orașului o tabletă, carduri bancare, o bormașină, chei auto și două borsete cu documente personale ale proprietarilor mașinilor.

Polițiștii Secției 1 au recuperat bunurile furate, în valoare de aproape 2.700 de lei, și le-au înapoiat părților vătămate.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Cei patru cetățeni din Bulgaria sunt cercetați pentru furt calificat. Poliția argeșeană nu precizează dacă bulgarii au venit în România special ca să spargă autoturisme. (Foto: strada Armand Călinescu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3