New Profesional Consult 930 x 122

biciclete

PENIBIL! MAREA PĂCĂLEALĂ

Penibil! Marea păcăleală. În ultima vreme, Primăria a amenajat în Pitești, fie cu fonduri proprii, fie cu bani europeni, câteva piste pentru bicicliști.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Marea problemă este că multe dintre ele pur și simplu sunt inutile, deoarece nu se înscriu într-un circuit. De exemplu, pistele pentru bicicliști de pe Calea Bucureşti nu se leagă cu cele din parcul Lunca Argeşului și nici cu pista de lângă Centrul Multifuncţional (fostul cinematograf „București” – foto). În plus, din zona Centrului Multifuncţional nu există legătură către pista de lângă parcul de peste drum de Colegiul „Brătianu”, accesul bicicletelor în zona de promenadă din centrul oraşului fiind interzis!

Conducerea Primăriei susține că este în căutarea de soluţii pentru a dezvolta reţeaua de piste pentru bicicliști şi pentru a crea circuite adecvate. Până una alta, realitatea din teren este o mare păcăleală: piste fără cap și fără coadă, parcă făcute în dorul lelii sau doar pentru a justifica în fața opiniei publice cheltuirea unor sume de bani.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Despre piste pentru bicicliști care nu duc nicăieri puteți citi și AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90