930X122 MAIA

Arges

PERICOL DE EXPLOZIE! PANICĂ ÎN FAMILIE

Pericol de explozie! Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit aseară târziu, în jurul orei 22, în comuna Pietroșani. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la câteva anexe gospodărești.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală proprietarului, în vârstă de 65 de ani, care a făcut atac de panică, dar și proprietarei, de 61 de ani, cu hipertensiune arterială, aceasta fiind transportată la spital. De asemenea, pompierii militari au evacuat 15 butelii cu gaz care se aflau în incinta anexelor, eliminând astfel riscul producerii unor explozii.

Au ars aproximativ 6 tone de fân depozitat în pod, acoperișul unei magazii și adăpostul de animale pe o suprafață de circa 180 de mp. Cauza incendiului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș: un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA