930×122 CAPRA 5

Arges

inundatii_1

PERICOL DE INUNDAȚII ÎN ARGEȘ!

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare hidrologică de cod galben.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Avertizarea este valabilă de astăzi, de la ora 14, până duminică, 20 aprilie, la ora 18, și vizează creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, cu depășiri ale cotelor de atenție, ca urmare a ploilor abundente. Precizăm că avertizarea se referă și la județul Argeș.

Mai exact, sunt vizate râurile din bazinele hidrografice Caraș, Nera, Cerna (județul Caraș-Severin), Drincea (Mehedinți), Desnățui (Dolj), Jiu-sector aval Sadu (județele Gorj și Dolj) și pe unii afluenți din bazinul mijlociu și inferior (Gorj, Dolj și Mehedinți), Lotru, Olteț și pe unii afluenți ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Vâlcea și Dolj, pe râurile din bazinul Vedea și pe Călmățui (Olt și Teleorman), pe râurile din bazinele superioare ale Argeșului și Dâmboviței (județele Argeș și Dâmbovița), Neajlov și Sabar (Teleorman, Dâmbovița, Giurgiu și Ilfov), pe Prahova și unii afluenți (județul Prahova) și pe afluenții Buzăului mijlociu și inferior din județul Buzău. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90