930 x122 grota rece

Arges

PERICOL ÎN ARGEŞ. LOCALITĂȚILE VIZATE

Pericol în Argeș. Localitățile vizate. Având în vedere schimbările climatice şi rapiditatea producerii fenomenelor naturale periculoase, în cazul unor anumite zone din Argeș care ar fi afectate de zăpezi abundente meteorologii nu ar putea emite la timp previziuni asupra vremii, atrage atenţia Consiliul Judeţean.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Prin înzăpezire, polei sau blocaje de gheaţă pe cursurile de apă, comunicaţiile rutiere către și dinspre zonele respective ar fi complet blocate. Asta și din cauza lipsei unor variante ocolitoare, potrivit sursei citate.

Astfel de fenomene meteorologice și lipsa variantelor ocolitoare pot conduce la izolarea temporară a unor localităţi. Din acest punct de vedere, avertizează Consiliul Județean Argeș, sunt vizate în special comunități din comunele Miroşi, Râca, Popeşti, Ungheni, Recea, Negraşi, Ştefan cel Mare, Slobozia și Mozăceni.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3