930×122 CAPRA 5

bloc

PERICOL LA BLOC. MAȘINI AVARIATE

Pericol la bloc. Mașini avariate. Astăzi, în jurul orei 4:30, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit la un bloc de pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Câmpulung Muscel.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

„Pompierii au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcții care s-au desprins de pe acoperișul  blocului. Până la sosirea echipajului de intervenție, elemente de pe acoperiș erau deja căzute în parcarea blocului peste trei autoturisme, care au fost avariate.

S-a acționat pentru îndepărtarea elementelor de pe cele trei autoturisme și pentru stabilizarea elementelor instabile de pe acoperișul blocului.”, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Viața la bloc, tot mai scumpă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3