Donaris 930 x 122

ceair

PERICOL! MIZERABIL ÎN CEAIR! (GALERIE FOTO)

Agenţi ai Poliției Locale Piteşti au desfăşurat astăzi o acţiune în piaţa agroalimentară Ceair. Scopul? Amendarea comercianţilor ambulanţi care vând produse perisabile (brânză, lapte, ouă, carne).

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Au fost depistate 5 persoane care aveau la vânzare astfel de marfă în condiții de igienă total insalubre. S. Ion din Căldăraru, L. Dorel din Tătărăștii de Sus, J. Niculina din Ştefan cel Mare, S. Ecaterina din Slobozia și R. Ioana din Rociu au fost amendate cu câte 200 de lei. Potrivit Poliției Locale Pitești, toate aceste persoane nu aveau atestat de producător sau aviz de la Direcţia Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

“Facem apel către cetăţenii oraşului nostru să evite să cumpere astfel de produse de la „colțul străzii”! Riscul de îmbolnăvire este unul extrem de mare, având în vedere atât temperaturile mari care se înregistrează în această perioadă, cât și condițiile de depozitare total insalubre. Reamintim cazuri cu care ne-am confruntat, cazuri în care „comercianţii străzii” din Ceair depozitau/ascundeau carnea de pui în containere de gunoi, laptele în bidoane din plastic refolosite și brânza în găleţi de lavabilă nespălate.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Vă recomandăm ca în această perioadă să procuraţi produsele alimentare, mai ales cele uşor perisabile, cum ar fi ouăle, carnea şi laptele, numai din locuri autorizate, care asigură condiţiile igienico-sanitare specifice şi în privința cărora există certitudinea că aceste produse au fost supuse controlului respectiv. Pentru un comerţ în siguranţă și civilizat, vânzătorii trebuie să poarte bonetă, mănuşi și halat.”, recomandă Poliția Locală Pitești. (Sursă foto: Poliția Locală Pitești)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90