930×122 CAPRA 5

câmpineanu

PERICOL PE „ION CÂMPINEANU”! ARE O JUMA’ DE METRU!

La prima vedere poate nu pare foarte mare. Gaura din asfalt pe care o vedeți în fotografii măsoară, însă, aproximativ o jumătate de metru adâncime. A apărut lângă o gură de canal, pe strada „Ion Câmpineanu”, cum virezi dreapta către strada „Calea Bascovului”, în dreptul blocului M 1 din cartierul piteștean Ceair.

Citiți și: Apare o nouă stradă în Pitești!

Există riscul potențial ca în cazul în care problema nu va fi remediată la un moment dat partea carosabilă din jurul micului hău să se prăbușească sub greutatea autovehiculelor. Nu vrem să ne gândim ce ar însemna asta dacă incidentul s-ar produce chiar în momentul în care pe acolo ar trece o mașină.

Până când municipalitatea va rezolva problema, dacă o va rezolva, le recomandăm șoferilor care ajung în zonă să circule cu atenție, în special noaptea. După cum puteți observa, tipic românesc, gaura a fost „semnalizată” de cineva cu o… creangă.

Citiți și: Incredibil! În miez de noapte, un piteștean își vărsa apa murdară din curte, direct în stradă

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3