930 x122 grota rece

băuți

PERICOL PE ȘOSELE. TINERI BĂUȚI LA VOLAN

Pericol pe șosele. Tineri băuți la volan. În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din Argeș au dat peste 340 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la aproape 90.000 de lei.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

Un gen de infracțiune constatat și în acest weekend pe șoselele județului este șofatul sub influența băuturilor alcoolice. Mai mulți conducători auto s-au ales din acest motiv cu dosar de cercetare penală. Este și cazul a doi tineri din zona Muscel: unul în vârstă de 25 de ani, prins băut la volan pe strada Râuşor din Rucăr (comuna în care locuiește), și de un altul, de 28 de ani, oprit în trafic de polițiști pe strada Ion Mihalache din Câmpulung (municipiul său de domiciliu). Pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice legea prevede închisoare de la unu la 5 ani sau amendă.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Atenționăm încă o dată că șofatul în stare de ebrietate și viteza sunt două dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere grave care s-au produs în ultima vreme pe drumurile din județul Argeș.(Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90