NOR CURIER 930X122

politia

PERICOL PE STRĂZILE PITEȘTIULUI

Pericol pe străzile Piteștiului. În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat 81 de amenzi, însumând peste 21.000 de lei. De asemenea, au reţinut 9 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie şi au retras 1 certificat de înmatriculare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Printre neregulile grave constatate s-a numărat șofatul sub influența băuturilor alcoolice.

De exemplu, azi noapte, în jurul orei 00:20, poliţiştii Secţiei 3 din Pitești au oprit în trafic pe strada Banat un șofer băut. Are 22 de ani și este din comuna argeșeană Pietroşani. Șoferul autoturismului a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a ales cu dosar penal.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Dosar penal i s-a făcut și unui șofer de 57 de ani din comuna Corbeni. Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au prins pe individ în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza Corbeniului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Și el a fost dus la spital (Spitalul Municipal Curtea de Argeş) pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Amintim că aseară în Pitești un șofer băut a omorât o femeie. Detalii, AICI. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3