EcoMoto 930×122

accident

PERICOL PUBLIC! UN ȘOFER BĂUT A BĂGAT ÎN SPITAL DOI OAMENI

Viteza și șofatul sub influența băuturilor alcoolice au fost din nou cauzele unui grav accident rutier. Accidentul a avut loc ieri pe DN 73, Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, pe raza comunei argeșene Dragoslavele.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă: A intrat cu mașina într-un cap de pod

Șoferul, B.A.C., un tânăr în vârstă de 24 de ani din Dragoslavele, își conducea autoturismul dinspre Câmpulung către Brașov.

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga semnalizată corespunzător, din cauza vitezei excesive și a faptului că era băut.

Citiți și: Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Autoturismul a pătruns pe acostamentul din partea dreapta a drumului, acolo unde l-a lovit pe L.V., de 70 de ani, tot din Dragoslavele, care se deplasa pe lângă o bicicletă. Apoi mașina a intrat în coliziune cu o autoutilitară, parcată regulamentar în afara părţii carosabile.

Pietonul și un pasager din autoturism, în vârstă de 33 de ani, din Dragoslavele, au fost accidentați. Polițiștii de la Biroul Rutier Câmpulung i-au întocmit șoferului iresponsabil dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre un alt accident grav din Argeș care a avut aceleași cauze, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/iar-viteza-si-bautura-accident-ingrozitor-in-topoloveni/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/azi-soferul-accidentat-in-topoloveni-a-murit-acum-o-saptamana-se-casatorise/. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3