Donaris 930 x 122

fagaras

PEȘTERI DIN MUNȚII FĂGĂRAȘ, PROMOVATE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Câți dintre dumneavoastră ați auzit de peșterile din Mușețeica? Tocmai promovarea acestora ca obiective turistice a fost și scopul evenimentului organizat sâmbătă în Piața Primăriei din Pitești.

Citiți și: Investiție majoră în munții Făgăraș!

Pentru ca lumea să afle despre aceste peșteri, situate în munții Făgăraș, o asociație le-a oferit piteștenilor ore bune de distracție, sub titlul „Sărbătoarea muntelui Mușețeica”. În cadrul unei expoziții în aer liber au fost prezentate costume populare și țesături tradiționale românești, precum și produse gastronomice tradiționale. Nu a lipsit muzica: au cântat muzică populară Cristina Turcu Preda și Valentin Grigorescu (acompaniați de taraful „Tudor Gheorghe”) și muzică pop trupa Heaven.

Promovarea peșterilor din Mușețeica este un proiect cofinanțat cu bani europeni. (Foto: Facebook Peșterile din Mușeteica)

Citiți și: Povestea zimbrilor în Munții Făgăraș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3