EcoMoto 930×122

apa canal

PIKY ÎMPLINEȘTE 13 ANI – ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că se împlinesc 13 ani de când derulează programul educaţional Piky. Pe 3 iunie va fi Ziua lui Piky, mascota societăţii, marcă înregistrată la OSIM. Cu această ocazie, societatea Apă Canal 2000 SA va organiza două acţiuni:

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

1.Piky susţine o reţea de viaţă pentru viitor – Evenimentul se va desfăşura pe 3 iunie 2016 la Hotel Ramada din Pitești. Vor fi prezentate informaţii despre principalele activităţi prevăzute în proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş“, beneficiile sale pentru populaţie şi rezultatele aşteptate la finalul implementării. La această acţiune sunt invitaţi reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ şi ai instituţiilor cu care societatea colaborează în ceea ce priveşte programul educaţional.

2.Zilele Porţilor Deschise – În perioada 1 – 3 iunie 2016, între orele 9 și 15, grupuri de elevi şi cadre didactice vor putea vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza unei programări la numărul de telefon 0348.807.105.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Piky le urează tuturor elevilor şi cadrelor didactice un sfârşit de an şcolar plin de realizări şi satisfacţii!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90