930 x122 grota rece

politia

PITEȘTEAN ARESTAT. ACUZAȚII GRAVE

Piteștean arestat. Acuzații grave. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal de şantaj. Faţă de C.C., în vârstă de 62 de ani, din Piteşti, arestat preventiv, a fost dispusă extinderea cercetărilor sub acuzația de violare a vieţii private.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Bărbatul este bănuit că, începând din luna octombrie a anului trecut, ar fi ameninţat o femeie, de 22 de ani, din comuna argeșeană Oarja, cu acte de violenţă şi cu dezvăluirea unor informaţii compromiţătoare.

Amintim că pe 23 decembrie 2016 poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, colegii lor de la Secţia 1 din Piteşti şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale au făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, situată în Piteşti. După percheziție, poliţiştii din Bascov au pus în executare un mandat emis pe numele piteșteanului, acesta fiind depistat în trafic. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de încheiere a urmăririi penale şi trimitere în judecată. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90