EcoMoto 930×122

anpc

PITEȘTEAN NUMIT LA ȘEFIA PROTECȚIEI CONSUMATORILOR

Marcel Bogdan Pandelică a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, în locul lui Marius Dunca, demis de premierul Victor Ponta. Pandelică a mai condus ANPC în 2009, este membru PSD de 20 de ani și a ocupat mai multe funcții politice în stat.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Piteșteanul Pandelică, 48 de ani, vine la conducerea ANPC pe cărări bătute. Între august 2012 și august 2013 a fost vicepreședinte al ANPC, iar în 2009, timp de nouă luni, a ocupat chiar funcția de președinte al Autorității. Între cele două funcții a mai fost și consilier local și consultant la Consiliul Județean Argeș.

Înainte să fie numit la ANPC (…) Pandelică a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei, începând cu martie 2014. Anterior a fost subsecretar de stat la Departamentul pentru Energie din același minister. Până să ocupe funcții politice Pandelică a lucrat în mediul privat. A fost director la Erste Automobile Pitești timp de cinci ani, la Romlux Târgoviște timp de un an și la Mentor Trading Pitești timp de șase ani, începând cu 2000.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Pandelică e inginer la bază, cu studii în perioada 1986-1992 la Politehnica din București, cu licență în economie la Universitatea din Pitești, în 2004, și cu un master în consultanță în management, în 2006, la aceeași instituție piteșteană.

În CV-ul secretarului de stat se arată că acesta a fost reprezentant național timp de doi ani, imediat după terminarea facultății, în „Organisation internationale d’affaires, Paris, Franța – Organizație de cercetare piață, Divizia Europa de Est ”. Este posibil ca organizația să fi dispărut între timp sau să-și fi schimbat numele, pentru că internetul nu reține existența sa.

În 1995 s-a înscris în PSD și este în prezent vicepreședinte al PSD Argeș.

Noul șef al ANPC a mai fost numit politic în Adunarea Generală a Acționarilor a Electrica și în funcția de vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Daewoo Mangalia Heavy Industries (…). (Sursa: http://www.profit.ro/, titlul ne aparține)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90