930×122 CAPRA 5

ciment

PITEȘTEANCĂ INDIGNATĂ: „NE-AȚI UMPLUT CARTIERUL CU CIMENT, BORDURI ȘI BĂNCI ÎNFIORĂTOARE!”

Așa numitul proiect de regenerare urbană care are loc în Pitești de aproape un an încoace este aplaudat de unii și huiduit copios de alții.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Proiectul, cu finanţare europeană, vizează reabilitări de străzi, alei, parcări și spaţii de joacă pe o suprafață totală de 40 de hectare.

Distrugerea spaţiilor verzi, tăierea arborilor, „betonizarea” și „pavelizarea” de prost gust îi irită la maxim pe nu puțini dintre piteșteni. Fără a preciza numele cartierului în care locuiește, o doamnă își varsă oful într-o „depeșă” online pe site-ul www.domnuleprimar.ro. Piteșteanca le cere socoteală edililor pentru lucrările de „regenerare urbană” din cartier.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Vă rog să-mi explicaţi cum de s-a putut aproba aşa zisul proiect european cu cimentarea spaţiului verde dintre blocuri şi ai căror firme sunt aceşti muncitori care muncesc într-un mod mizerabil?

Este ceva oribil ce se întâmplă în acest cartier, care era renumit pentru spaţiile lui verzi şi care acum se umple de ciment, borduri şi bănci înfiorătoare între blocuri, unde vor avea loc chefuri răsunătoare în detrimentul liniştii locatarilor! De ce nu a fost nimeni dintre locuitori consultat când s-a aprobat acest proiect? Ruşine, domnilor, pentru ceea ce faceţi!”, scrie, foarte indignată, piteșteanca.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • silviu spune:

    Probabil e o baba frustrata ! Comunismul inca isi mai arata coltii !

  • Cetatean spune:

    Nu are nicio legatura comunismul cu porcariile pe care le face cloaca psd-ista de la Pitesti! Dar cu asa cetateni precum dl. silviu singura noastra sansa e DNA!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90