930 x122 grota rece

ghicitoare

PITEȘTEANCĂ ÎNȘELATĂ ÎN CENTRU DE DOUĂ GHICITOARE

O piteșteancă de 22 de ani a fost înșelată pe stradă, în centrul orașului. Piteșteanca, dovedind o naivitate crasă, a căzut victimă unor „ghicitoare”. S-a întâmplat sâmbătă, 1 august.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acestea din urmă, una din Pitești, în vârstă de 25 de ani, iar cealaltă, din comuna Bascov, în vârstă de 35 de ani, au păcălit-o pe femeia credulă.

Au rugat-o să pună într-un șervețel 400 de lei și un inel. Infractoarele și-au însușit banii și inelul, substituindu-le cu pietricele fără valoare, și i-au spus victimei să desfacă șervețelul abia peste câteva ore.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Într-un final, ajunsă acasă, piteșteanca a constatat că a fost înșelată și a sesizat Poliția. Cu promptitudine, polițiștii de la Secția 1 au dat de urma celor două și au întocmit dosar penal pentru înșelăciune. Fapta este pedepsită de lege cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3