EcoMoto 930×122

iarna

PITEȘTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA!

Piteșteni, vi se pregătește ceva! Municipalitatea piteșteană a pus deja la punct primele detalii cu privire la pregătirile pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești va începe montarea instalaţiilor de iluminat public ornamental în Centru şi în cartiere.

De asemenea, ca și în anii precedenți, pe Strada Mare va fi montat „tunelul” de arcade care vor susţine ghirlande de iluminat public.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Pe de altă parte, conducerea Primăriei încă nu a decis dacă va mai respecta sau nu tradiția de a oferi sarmale de Crăciun. În schimb, se ştie că în noaptea de Revelion în Piața Primăriei va fi spectacol cu o formaţie cunoscută. În perioada următoare va fi stabilită şi trupa care va concerta.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90