EcoMoto 930×122

Frasinului

PITEȘTENII DIN TRIVALE CER LIMITATOARE DE VITEZĂ

Lucrările de asfaltare a străzii Frasinului din cartierul piteștean Trivale s-au încheiat.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Mai mulţi cetăţeni din zonă cer, însă, Primăriei montarea unor limitatoare de viteză. Majoritatea blocurilor au scările de acces aproape de stradă, iar locatarii, în special copiii și bătrânii, ar putea fi accidentați de maşinile care circulă cu viteză.

Limitatoarele s-ar impune mai ales pentru că traficul principal de pe bulevardul Libertăţii (foto) a fost deviat în proporţie de 35% chiar pe strada Frasinului, șoferii nemaifiind astfel nevoiţi să aştepte la semafoare sau treceri de pietoni.

Citiți și: O nouă schimbare în traficul din Pitești, avizată de Comisia de circulație

Referitor la solicitare, Primăria a răspuns deja că aceasta va fi analizată în prima şedinţă a comisiei de circulaţie a municipiului şi că, în cazul în care vor fi considerate necesare, se va trece la montarea limitatoarelor de viteză cerute.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90