930×122 CAPRA 5

măsuri

SCHIMBĂRI ÎN TRAFIC. PITEŞTENII REACŢIONEAZĂ DUR

Schimbări în trafic. Piteştenii reacţionează.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

În urma articolului publicat de ePitesti.ro, detalii AICI,  oamenii au reacţionat pe reţeaua de socializare Facebook, pe grupul Info Trafic Piteşti, unii dintre ei chiar dur. Supraînălţarea carosabilului este una dintre măsurile pe care piteştenii nu o văd tocmai bună. „Fără supraînălţare nu se poate? Ne zgâlţâim destul prin gropile şi canalele de pe străzile şi străduțele orașului.”, este reacţia unui cititor.

În schimb, există şi persoane care consideră această schimbare benefică: „Asta trebuia făcut de mult, mai bine mai târziu decât niciodată.”

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Lăsând la o parte toate aceste aspecte, adoptarea unor măsuri pentru reducerea riscului de accidente este o iniţiativă de lăudat. Alta este problema noastră, a piteştenilor, a judeţului nostru: infrastructura, care lasă de dorit! Şi, bineînţeles, sistemul. Avem iniţiative, proiecte, însă toate se construiesc pe o bază proastă.

Poate ar trebui să începem cu realizarea unor drumuri care nu ne distrug maşinile, care nu ne pun viaţa în pericol. Poate conducerea oraşului şi cea a judeţului ar trebui să se autosesizeze!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90