930×122 CAPRA 5

ceair

PITEȘTI: BANI DE LA PIEȚARI. CÂT ÎNCASEAZĂ PRIMĂRIA

Pitești: bani de la piețari. Cât încasează Primăria. Aproape 2.000 de agenţi economici şi de persoane fizice au încheiate contracte pentru închirierea de spații în piețele agroalimentare din Piteşti. Mai exact, în acest moment sunt semnate 1.456 de contracte cu agenţi economici şi 532 cu persoane fizice.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Suma totală încasată de Primărie (prin societatea care administrează) de pe urma ocupării spaţiilor din pieţe se ridică la circa 800.000 de lei pe trimestru.

În Piteşti pieţe agroalimentare ale municipalității funcționează în Ceair, Găvana, Smârdan, Prundu, Războieni, Trivale şi Traian, la care se adaugă şi Târgul Săptămânal. Cea mai aglomerată piaţă este Ceair (Calea Bucureşti), acolo unde se fac şi cele mai mari încasări din închirierea spațiilor către agenți economici și persoane fizice.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90