NOR CURIER 930X122

bloc

PITEȘTI: CUNOSCUT OM DE AFACERI, REFUZAT. VREA SĂ FACĂ UN BLOC

Cunoscut om de afaceri, refuzat. Vrea să facă un bloc. Comisia de urbanism a Consiliului Local Piteşti a respins un Plan Urbanistic de Detaliu (PUD).

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

PUD-ul era realizat pentru construirea unui bloc de locuințe cu 3 etaje pe un teren de 240 de mp situat în zona Fraţii Goleşti. Firma care a solicitat avizul pentru PUD îi aparţine cunoscutului om de afaceri argeșean Ştefan Lăzăroiu (foto), care la un moment dat a făcut și politică (în PDL). Motivele invocate pentru decizia de respingere: nu se respectă regimul de înălţime din zonă, nu sunt prevăzute suficiente locuri de parcare, nici loc de joacă pentru copii, nici platformă de deşeuri şi nici spaţiu verde aferent imobilului.

Societatea deținută de omul de afaceri poate, însă, revizui PUD-ul. Dacă după revizuire va respecta recomandările comisiei de urbanism, PUD-ul va putea primi avizul pentru începerea construcţiei. (Foto bloc: Arhivă – targulimobiliar.com)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90