EcoMoto 930×122

achizitii

PITEȘTI: CURS DE EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE

În perioada următoare în Pitești va avea loc deschiderea cursului de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice).

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs oferit de Profesional New Consult și acreditat ANC, diplomele fiind recunoscute de ministerele Muncii si Educaţiei.

Tematica abordată în cadrul cursului constă în prezentarea domeniului achiziţiilor publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice): reguli aplicabile pentru atribuirea contractelor; proceduri de atribuire; modalităţi speciale de atribuire a contractului; procedura SEAP e-licitaţie; atribuirea şi derularea contractului de achiziţie publică; soluţionarea contestaţiilor și căi de atac împotriva deciziilor C.N.S.C.; soluţionarea litigiilor ȋn instanţă și contravenţii şi sancţiuni.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Puteţi participa și dumneavoastră la cursul de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice), curs care va demara în perioada următoare, la prețul de 400 de lei, cu posibilitatea achitării în rate.

Cursul asigură cunoştinţe teoretice şi practice, precum şi suport de curs în format electronic, care pot fi folosite cu succes pe parcursul activităţii în profesia de Expert Achiziţii Publice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice).

Pentru informaţii suplimentare și înscrieri:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei: Pitești, strada Victoriei, nr.36, etaj 3, Piteşti.

De asemenea, pentru perioada următoare Profesional New Consult anunţă deschiderea și a altor cursuri:

Curs Inspector Resurse Umane – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane)

Curs Inspector Sănătate şi Securitate ȋn Muncă – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-securitate-si-sanatate-in-munca)

Curs Coordonator Sănătate şi Securitate în Muncă – 600 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/cors-coordonator-ssm)

Curs Contabilitate – 500 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate)

Curs Formator – 350 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-autorizat-formator)

Curs Specialist Management Deşeuri – 450 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/specialist-managementul-deseurilor).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90