930 x122 grota rece

curs

ÎN PITEȘTI, CURSUL CARE TE SCAPĂ DE AMENZI URIAȘE

Inspectorul de Resurse Umane îşi desfãşoarã activitatea ca persoanã fizicã autorizatã sau ca angajat în cadrul firmelor sau instituţiilor publice. Indiferent de forma sa juridicã, orice organizaţie care are personal angajat pe bază de contract individual de muncã e obligatoriu sã apeleze la serviciile unui Inspector de Resurse Umane, persoanã care trebuie sã fie extrem de pregãtitã şi sã cunoascã foarte bine atributele acestei profesii. Sunt cunoştinţe care se capãtã doar urmând un curs de specialitate alãturi de experţii în domeniu din cadrul Profesional New Consult, firmã care organizeazã curs de Inspector Resurse Umane (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane), cu formatori cu experienţã de peste 10 ani în susţinerea acestuia.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Extrem de important în ansamblul relaţiilor de muncã, Inspectorul de Resurse Umane, prin poziţia pe care o deţine în departamentul de resurse umane, participã activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directă în procesul prin care organizaţia îşi recruteazã, angajeazã, deruleazã şi înceteazã raporturile de muncã cu salariaţii. În ultima perioadã poziţia sa a devenit din ce în ce mai importantã și mai solicitatã pe piaţa muncii, Inspectorul de Resurse Umane având un rol major în buna desfãşurare a activitãţii firmei şi a productivitãţii acesteia, protejând practic persoana juridicã de spectrul amenzilor destul de ridicate pe care le-ar putea aplica Inspecţia Muncii.

Pentru a deveni specialişti în domeniul Resurselor Umane puteţi sã participaţi la cursul oferit de Profesional New Consult, acreditat ANC, recunoscut la nivel naţional şi european, curs care îşi propune sã le asigure participanţilor cunoștinţe în domeniul specific, noţiuni privind Codul Muncii, Legea Dialogului Social, Legea Şomajului și Legea Pensiilor și aplicaţii practice cuprinzând explicarea şi completarea documentelor uzuale, Contract Individual de Muncã, acte adiţionale, tipuri de decizii încetare, aplicaţia Revisal, Salarizare, Regulament de Ordine Interioarã și Contract Colectiv de Muncã.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Pentru detalii şi înscrieri: Piteşti, strada Trivale, nr. 14 (în gura Trivãii, vizavi de hotelul Blue Night) (http://www.profesionalnewconsult.ro/contact/pitesti).

Persoane de contact: Anca Grigorescu și Flori Tucu.

Mobil: 0784.045.025 și 0784.333.777

Tel/Fax: 0348.436.899

e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro, office@profesionalnewconsult.ro

web: www.profesionalnewconsult.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90