930X122 MAIA

cursuri

PITEȘTI: CURSURI DE-O ZI PENTRU MESERII DE-O VIAȚĂ

Tehnicile şi tendinţele moderne solicită ca ȋn permanenţă specialiştii sau cei care doresc să se specializeze ȋntr-un anumit domeniu să ȋncerce să evolueze prin acumularea de cunoştinţe noi ȋn sectorul ȋn care activează. Cea mai la ȋndemână formă de dezvoltare personală o reprezintă seminariile de specializare sau masterclass-urile, de genul celor oferite de Profesional New Consult din Pitești, introduse recent ȋn oferta sa educaţională.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

În perioada următoare, așadar, vor fi organizate seminarii de specializare ȋn domeniile aplicare ojă permanentă şi realizare pictură pe unghii.

Sunt două cursuri foarte solicitate pe piaţa actuală şi mai ales de clientela din saloanele de specialitate, astfel că fiecare specialist care activeazã ȋn domneiul beauty al unghiilor trebuie să capete cunoştinţele necesare şi suficiente ȋn acest sens pentru a realiza, la rândul său, aceste tehnici de lucru.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cursul de ojă permanentă li se adresează atât ȋncepătorilor, cât şi celor care au experienţă ȋn domeniu. Este un curs de specializare foarte important pentru cei care doresc să profeseze şi să se perfecţioneze ȋn tehnica aplicării ojei permanente şi ȋn tehnica designului de unghii.

Pe piaţa actuală de gen gel-lacurile și oja semipermanentă sunt tot mai frecvent folosite in saloanele de specialitate și de aceea orice tehnician sau manichiuristă ar trebui să cunoască tehnica de aplicare corectă a acestui produs. Gel-lacurile sunt o combinaţie ȋntre oja clasică și gel, avantajele folosirii acestui produs fiind multiple: este simplu de aplicat, culoarea rezistă ȋn timp și conferă siguranţă şi protecţie pentru unghiile naturale.

Ȋn cazul unei aplicări corecte, gel-lacurile rezistă pe unghii până la 3 săptămâni fără a-şi pierde luciul și fără fisuri sau dezlipiri ale produsului de pe unghie.

Cursul se derulează pe durata unei zile (6 ore) şi costã 250 de lei. În costul cursului sunt incluse toate ustensilele şi materialele de lucru folosite.

Cursul de pictură pe unghii, design unghii, design gel le este adresat atât celor care doresc să facă primii paşi ȋn designul pentru unghii false, cât și celor cu experienţă ȋn domeniu.

Acest tip de pictură pe unghii reprezintă tendinţa actuală ȋn materie, fiind extrem de solicitată pe piaţa de profil. De asemenea, este important de ştiut că parcurgerea acestui curs nu necesită talent la picturã, seminarul implicând folosirea corectã a tehnicilor de lucru şi mânuirea cu profesionalism a ustensilelor necesare realizării modelelor, mai exact a pensulelor.

Cursul se desfăşoară pe durata unei zile (6 ore) şi costă 350 de lei. În costul cursului sunt incluse toate ustensilele şi consumabilele folosite.

Dacă doriţi să parcurgeţi aceste sesiuni de specializare-masterclass-uri, tot ce trebuie să faceţi este să vă adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 ori 0784.333.777 sau la adresa de e-mail office@profesionalnewconsult.ro. Veţi putea afla mai multe detalii şi relaţii despre perioadele de ȋnscriere şi elementele privind desfăşurarea cursului. De asemenea, vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângă Guiness Pub .

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) – 650 de lei

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor) – 650 de lei

Curs Stilist Protezist Unghii/Unghii cu gel (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) – 700 de lei

Curs Tehnician Maseur (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj) – 550 de lei

Curs Cosmetică (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica) – 900 de lei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90