930 x122 grota rece

diicot

PITEȘTI: FLAGRANT! TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Piteşti au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic internaţional de droguri de risc, grupare care acţiona în Piteşti și București, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În acest sens a fost organizat un flagrant.

Astfel un bărbat de 30 de ani a fost prins în timp ce comercializa haşiş contra sumei de 50 de lei gramul, conform sursei citate. Ulterior, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia din Piteşti. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat 273 de grame de haşiş, ambalate în doze de câte un gram şi pregătite pentru comercializare, precizează Poliția argeșeană.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Bărbatul este bănuit că făcea parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri de risc, grupare care ar fi procurat droguri din Franţa şi mai apoi le-ar fi vândut în România.

La sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti au fost conduse pentru audieri 6 persoane, toate bănuite de trafic de droguri de risc. Patru dintre ele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentate Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Faţă de alte două persoane audiate a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3