930×122 CAPRA 5

ajutoare

PITEȘTI: ÎNCEPE PRIMIREA CERERILOR PENTRU AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE

Autorităţile locale anunţă începerea în Pitești a procedurilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire aferente sezonului rece 2015-2016.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

Potrivit legii, familiile ale căror locuințe sunt branşate la sistemul centralizat de încălzire pot beneficia de ajutor dacă venitul lunar pe membru de familie este de până la 786 de lei. În funcţie de venit se va acorda o compensare din factura de încălzire, compensare care variază între 15% şi 100%. În cazul persoanelor singure plafonul de venit este de 1.082 de lei pe lună.

Pentru cei care se încălzesc cu gaze şi lemne plafonul de venit este de 615 lei lunar, iar ajutorul variază între 16 şi 54 de lei.

Citiți și: Bani de la stat! Până la sfârșitul săptămânii vor fi alimentate cardurile!

În ceea ce privește persoanele ale căror locuințe sunt încălzite cu energie electrică plafonul se ridică tot la 615 lei și ajutorul variază între 48 şi 240 de lei.

Cei care deţin mai mult de o locuință nu au dreptul la acest ajutor.

Cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere ale piteștenilor care doresc și au dreptul să beneficieze de ajutor de încălzire se vor primi începând de luni, 5 octombrie, la mai multe puncte, printre care și sediul din zona Podul Viilor al societății locale de termoficare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90