930 x122 grota rece

asfaltare

PITEȘTI, PE STRADA GROAZEI – UITE-L CUM LUCREAZĂ! (VIDEO)

În plină campanie electorală, Primăria Pitești a trecut la plombarea și peticirea străzii Exercițiu. Este strada căreia noi i-am spus „a groazei”, din cauza felului mizerabil, sub orice critică, în care arată „mulțumită” neglijenței tandemului administrativ horror Tudor Pendiuc – Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De lucrat, însă, se lucrează tot în cunoscutul stil rudimentar românesc. După cum puteți vedea în imagini, filmate astăzi în jurul orei 13, un muncitor de la Administrația Domeniului Public folosește o… creangă pentru a împrăștia smoala înainte de turnarea bitumului.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Lucrările de acum au caracter provizoriu, ca de campanie electorală, și sunt premergătoare marii reabilitări care a fost promisă de conducerea Primăriei. Potrivit municipalității, firma care va face reabilitarea va fi desemnată în urma licitației programată pentru 26 mai 2016. Ulterior desemnării constructorului, vor fi stabilite și termenele de execuție. Chiar dacă încă nu știe când vor începe lucrările, conducerea de la Primărie știe când se vor termina: în luna august anul acesta. Ne îndoim!

Imaginile au fost filmate de un cititor al ePitești și transmise pe adresa redacției noastre.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    Ce sa ne mai miram de cum isi face treaba un biet muncitor la nivelul asfaltului daca in spitale colcaie gandacii, sobolanii, nu sunt medicamente, n-are cine sa ne ingrijeasca, daca economia duduie de furturi, daca coruptia e la un nivel inimaginabil s.a.m.d. Cu siguranta ca bani de o matura, o spatula de intins bitumul inainte de a turna asfaltul sunt, dar ei se sifoneaza si uite asa se ajunge la imaginile prezentate mai sus.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90