930×122 CAPRA 5

isu

PITEȘTI: PISICĂ SALVATĂ DE POMPIERI

La sesizarea unor cetățeni din zonă, azi-noapte, în jurul orei 00:10, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe strada Eftimie Murgu din cartierul Banatului.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Intervenția a fost pentru salvarea unei pisici fără stăpân care căzuse într-un canal tehnologic cu o adâncime de până la 3 metri. După maxim o jumătate de oră pompierii au scos pisica din canal, salvându-i viața.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș informează că pompierii nu intervin în situațiile în care o pisică nu mai coboară dintr-un copac sau de pe un acoperiș, ci doar în cazuri extreme, ca cel de azi-noapte, când viața animalului este pusă în pericol. Precizarea vine ca urmare a creșterii numărului de sesizări făcute pentru situații ca cele descrise mai sus, situații în care pompierii nu intervin. (Foto Arhivă: adevarul.ro)

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Raluca spune:

    Dacă mai apar astfel de cazuri, la cine ar trebui să apelăm? Cine ar trebui să intervină?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90