New Profesional Consult 930 x 122

craciun

ÎN PITEȘTI S-A DESCHIS AZI ORĂȘELUL COPIILOR – VEZI SUPER GALERIE FOTO!

Pe o vreme frumoasă, cu un soare mângâietor și aproape 10 grade Celsius în termometre, astăzi, în zona stadionului „Nicolae Dobrin”, a fost deschis în Pitești Orăşelul Copiilor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cu o mică întârziere față de ora anunțată, la deschidere a venit și Moș Crăciun. Evenimentul a fost plin de culoare, cu multe surprize, muzică şi, la final, cu daruri pentru prichindei. Publicul a avut parte și de un spectacol de cântece, dansuri și colinde de Crăciun susținut de Centrul Cultural Pitești (prin ansamblul de copii Zavaidoc, Tiberiu Hărăguș și grupul folk P 620, Robert Chelmuș și trupa de teatru Robertto) și de elevi de la Palatul Copiilor.

Copiii, însoțiți de părinţii sau bunicii lor, au fost prezenţi în număr mare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În Orășelul deschis astăzi 5 minute de plimbare cu maşinuţa costă 5 lei. Pentru o tură cu roata surprizelor veți plăti tot 5 lei. Dovada de forţă la box vă va costa 2 lei. Şi pentru ca distracţia să fie completă, puteți cumpăra vată pe băţ, gogoşi, turtă dulce și vin fiert.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90