EcoMoto 930×122

cafea

ÎN PITEȘTI S-A DESCHIS CARA CAFFE! (GALERIE FOTO)

În Piteşti a fost inaugurată astăzi CARA CAFFE.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Deschisă în incinta hotelului Cara, de pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1, CARA CAFFE este un loc de poveste, unde puteți savura cea mai bună cafea autentică, ceaiuri naturale aromate şi cea mai bună ciocolată caldă din oraş. Tot aici sunteți răsfăţaţi cu bunătăţile dulci ale patiseriei franceze. Machiato caldo, machiato fredo, cafea cu alcool (tequila, whisky, rom), caffelate, cappucino, cappucino vienez, ciocolată caldă cu mentă, vanile, scorţişoară sau cocos, ceai negru, ceai verde, ceai roşu, pe toate le găsiţi la Cara Caffe. Prețurile nu au concurență. Ambianța este una deosebită: elegantă, de înaltă clasă, discretă, cu parfum de intimitate.

Pentru mai multe detalii cei interesați pot suna la numărul de telefon 0248.222.299 sau pot accesa pagina de Facebook CARA CAFFE: https://www.facebook.com/CaraCaffe?fref=ts.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90