New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

PITEȘTI: TÂLHĂRIE LA PĂCĂNELE – PARCHETUL, SESIZAT

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru tâlhărie calificată şi favorizarea făptuitorului. Vorbim despre dosarul tâlhăriei din dimineața zilei de 21 mai 2016 de la o sală de jocuri de noroc din zona Teatrului „Alexandru Davila”.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pentru tâlhărie calificată va fi judecat un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna argeșeană Bascov, prezumtivul autor. Individul este acuzat că prin violență asupra unei angajate de la sala de jocuri de noroc ar fi sustras 200 de lei.

Pentru favorizarea făptuitorului urmează să fie judecat un tânăr de 22 de ani din comuna Rucăr. Tânărul este acuzat de polițiști că ar fi ascuns obiectele de vestimentaţie pe care prezumtivul autor le-ar fi purtat în momentul tâlhăriei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de trimitere în judecată a celor două persoane.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90