Donaris 930 x 122

Pitesti

PITEȘTI: TINERI PUȘI DE POLIȚIE SĂ-ȘI MĂTURE COJILE DE SEMINȚE

Azi noapte, între orele 22 și 5, agenţii Poliţiei Locale din Piteşti au desfășurat o acțiune în cartierele municipiului pentru amendarea eventualilor scandalagii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

În Războieni au fost găsite 7 persoane, dintre care trei fete, toate din Pitești, care vociferau și se certau, deranjând cetăţenii din zonă. Două dintre persoane au primit amenzi de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Cu 250 de lei a fost amendat un argeșean din comuna Bascov prins de polițiștii locali în timp ce consuma băuturi alcoolice în Parcul Tineretului din cartierul Craiovei.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

În cartierul Găvana, în faţa blocului M 11, patru tineri ascultau muzică la un radiocasetofon. Au fost obligați să plece.

Un caz ceva mai deosebit s-a înregistrat în parcul Lunca Argeșului. Mădălina G., în vârstă de 16 ani, și Florin N., de 17 ani, au fost amendați cu câte 50 de lei pentru că au aruncat pe jos coji de semințe. Mai mult, cei doi au fost puși de agenții Poliției Locale să strângă cojile de seminţe pe care le aruncaseră. Mătura și fărașul le-au primit de la polițiști. S-au conformat fără să vocifereze. Era ora 1:30 noaptea.

Misiunea a continuat în Prundu, Tudor Vladimirescu, Centru, Exerciţiu, Banat, Ceair, pe strada Calea Bascovului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în parcul Trivale și în cartierul Trivale, fără evenimente deosebite.

Poliția Locală Pitești anunță că astfel de acțiuni nocturne vor fi organizate și pe viitor. (Foto Arhivă: cyd.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Alexandru Tamaianu spune:

    Bravo Politiei Locale, incepe sa capete curaj. Sigur adolescentii in cauza, daca nu au fost invatati de parinti, au invatat de aceasta data sa scuipe semintele unde trebuie si sa constientizeze ca nu stau in fata unor blocuri nelocuite. Daca mai invatam si gramezile de barbati (mare parte romi) ca pe strada nu se umbla ca la strand in maieu si slapi, am mai facut un pas inainte macar spre decenta obligatorie in spatiul public…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90