930×122 CAPRA 5

politia

PITEȘTI: TINERI SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Pitești: tineri săltați de „mascați”.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Trei tineri, toți din Pitești, au fost imobilizați de trupele speciale ale Poliției Locale. S-a întâmplat astăzi pe strada Teilor. Polițiștii au acționat după ce autoturismul în care se aflau tinerii ar fi fost văzut de un martor circulând haotic în trafic, reprezentând un potențial pericol pentru ceilalți șoferi și pentru pietoni. Tinerii au fost urcați într-o dubă a Poliției Locale și duși la sediul instituției.

Aici, un echipaj venit de la Poliția Rutieră i-a făcut șoferului etilotestul. Rezultatul a arătat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. Ulterior, șoferul (născut în anul 1991) a fost dus la Spitalul Județean de Urgență pentru recoltarea de probe biologice, urmând să se stabilească dacă se află sau nu sub influența unor substanțe halucinogene. Celorlalți doi tineri (unul născut în 1995, iar celălalt, în 1998), pasageri în autoturism, li s-a dat drumul. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90