930×122 CAPRA 5

podeț

PODEȚ DISTRUS DE APE ÎN VEDEA! TRAFIC OPRIT ÎNTRE PITEȘTI ȘI DRĂGĂȘANI!

În Argeș continuă să plouă torențial.

Citiți și: Disperare în Argeș! Bărbatul căzut în pârâu, căutat de 4 zile!

Din cauza viiturilor un podeț a fost dărâmat în zona Vedea. Pe cale de consecință, circulația rutieră în zonă, mai exact pe drumul național 67 B Pitești-Drăgășani, la kilometrul 159 + 500 de metri, este oprită. Se circulă cu greutate și pe drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, atât în Argeș (în Bascov-Drăganu), cât și în Vâlcea (Călimănești-Brezoi).

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române la această oră tot din cauza ploilor abundente circulația rutieră mai este oprită în județul Vâlcea pe DN 65 C, între localitățile Măldărești și Horezu, și pe DN 7 A Brezoi-Voineasa, în zona localităților Malaia și Săliște, și în județul Hunedoara pe DN7 A, în zona orașului Petrila (km. 100). (Foto: Arhivă)

Citiți și: (UPDATE) TÂNĂRUL DAT DISPĂRUT ASEARĂ A FOST GĂSIT

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3