SMART KIDS 930X122

lucrari

PODURI NOI ÎN ȘTRAND! VEZI CUM ARATĂ ACUM ȘI TEATRUL DE VARĂ!

Lucrările de modernizare cu bani europeni a Parcului Ștrand din Pitești continuă, iar noi vă ținem la curent cu evoluția lor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Muncitorii lucrează la reamenajarea teatrului de vară. Aici vor fi montate bănci noi pentru spectatori, iar teatrul urmează să fie acoperit complet. De asemenea, se lucrează la înlocuirea a trei dintre cele șase vechi poduri de peste lac. Lacul, după cum puteți vedea și în fotografii, arată oribil la această oră. În plus, asfaltul de pe alei este înlocuit cu pavele.

Amintim că investiția se ridică la mai bine de 6, 9 milioane de lei (fonduri europene – peste 4, 3 milioane de lei, bani de la bugetul local – circa 1, 6 milioane de lei și contribuția Guvernului – peste 955.000 de lei), iar lucrările sunt făcute de firmele Selca și Valahia Construct. Detalii despre ce implică modernizarea Parcului Ștrand din Pitești puteți afla de aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/citeste-cum-va-arata-parcul-strand-dupa-modernizare/.

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA