EcoMoto 930×122

Arges

POLIȚIA ARGEȘ, ACȚIUNI DE TOP PENTRU ELEVI

În perioada 18 – 22 aprilie 2016 poliţiştii argeșeni participă la programul naţional “Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Citiți și: A nins în Argeș!

Pe 18 aprilie, în prima zi a programului, poliţiştii de prevenire și rutieri au vizitat unităţi şcolare din județ şi le-au oferit elevilor informaţii cu privire la activitatea Poliţiei, prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor și la regulile de circulație pe drumurile publice.

Prin discuţiile purtate cu poliţiştii copiii au aflat tipurile de comportament care trebuie adoptate pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni sau pentru a nu urma calea delicvenţei juvenile. Elevilor le-au fost distribuite şi materiale cu caracter informativ-preventiv și, de asemenea, prezentate riscurile fumatului pasiv, beneficiile renunţării la fumat, dar şi efectele nocive ale consumului de alcool, de droguri şi substanţe cu proprietăţi psihoactive.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Pe 19 aprilie, în a doua zi a programului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș și-a deschis porţile pentru aproximativ 100 de elevi care au dorit să observe îndeaproape o parte din tehnica folosită în activitatea de combatere a infracţionalităţii.

Activitățile vor continua în întreg județul Argeș, atât în mediul urban, cât și rural, până vineri, 22 aprilie 2016.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • anonim spune:

    Cui au prezentat si cu cine au discutat agentii ca majoritatea elevilor isi pun poze pe fb la terasa cu berile pe masa ,iar ca titlu „Scoala altfel”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90