930×122 CAPRA 5

1 iunie

POLIȚIA ARGEȘ, ALĂTURI DE COPII (VIDEO)

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, într-o acțiune organizată în parcul Lunca Argeșului din Pitești, poliţiştii argeşeni au fost alături de copii, invitându-i să îşi verifice cunoştinţele de circulaţie rutieră.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Copiii au demonstrat că sunt buni cunoscători ai regulilor de circulaţie a pietonilor şi bicicliştilor pe drumurile publice. Ei au recunoscut indicatoarele rutiere şi au demonstrat că ştiu să respecte semnificaţia semaforului electric.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Elevii din patrula școlară a Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Costeşti au fost alături de poliţişti şi i-au jurizat pe colegii lor de la Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Piteşti.

Toţi copiii au primit din partea poliţiştilor un „permis de biciclist”, care atestă că pot circula în siguranţă pe drumurile publice. La finalul activităţilor adulţii prezenți le-au cântat ,,La mulţi ani!”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90